گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:28205

میزان فوت کرونا در استان کردستان به صفر رسید

میزان فوت کرونا در استان کردستان به صفر رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در 24 ساعت گذشته تاکنون فوت هیچ بیمار مبتلا به کرونا در استان ثبت نشده است.

فرزین رضاعی در گفت‌وگو با خبرنگاران از شناسایی 17 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در 24 ساعت گذشته تاکنون در استان خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر 93 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی به تشریح آمار بستری‌شدگان به تفکیک شهرستان‌های استان پرداخت و افزود: هم‌اکنون در سنندج 48 نفر، سقز 9 نفر، مریوان 9 نفر، بانه 9 نفر، کامیاران 8 نفر، قروه 4 نفر، بیجار 3 نفر، دیواندره 2 نفر و دهگلان یک نفر به دلیل ابتلا به کرونا بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه هم‌اکنون 23 نفر بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی‌سی‌یو) بستری هستند، خاطرنشان کرد: در 24 ساعت گذشته تاکنون فوت هیچ بیمار مبتلا به کرونا در استان ثبت نشده است.

وی آمار کلی فوت‌شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان را 444 نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون 157 نفر در سنندج، 84 نفر در سقز، 38 نفر در قروه، 38 نفر در کامیاران، 33 نفر در بانه، 32 نفر در دیواندره، 26 نفر در بیجار، 26 نفر در مریوان و 10 نفر در دهگلان به دلیل ابتلای به کرونا جان‌ خود را از دست داده که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل‌های مرتبط دفن شده‌اند.

رضاعی از شهروندان کردستانی خواست که همچنان روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنند، چراکه در غیر این‌صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: دو بعلاوه دو؟ 4

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار