میزان بالای خروج بیماران از ایلام جهت درمان
سپهرغرب، گروه خبر: معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان خروج بیماران از ایلام جهت پیگیری درمان در سایر استانها قابل تأمل است.
ایرج حریرچی در سفر خود به استان ایلام اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود مردم و دولت امسال نسبت به سالهای گذشته در زمینه بهداشت و درمان مشکلات بیشتری دارند.
معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به ارائه آماری مبنی بر خروج حداقل 85 تا 90 درصد مردم از ایلام جهت امر درمان در سایر استانها، گفت: میزان خروج بیماران از استان ایلام قابل تأمل است.
وی با اظهار اینکه وزارت بهداشت و درمان در تلاش است تا امکانات استان ایلام را رشد دهد، افزود: ما در تلاش هستیم تا مردم ایلام بهخاطر درمان در استانهای دیگر سرگردان نشده و در خود استان ایلام درمان شوند.
حریرچی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام را مسئول تمام موضوعات پیشگیری، بهداشت و درمان تمام مردم استان ایلام دانست و خاطرنشان کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در پیگیری تمام موضوعات پیشگیری و بهداشت و درمان مردم استان ایلام اگر مرتکب کوچکترین کمکاری شود، در قیامت باید جوابگو باشد.