گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:2930
استاندار همدان خبر داد:

راه‌اندازی کلینیک ویژه دانشگاه علوم پزشکی همدان

ایجاد مرکز رادیوتراپی در استان
راه‌اندازی کلینیک ویژه دانشگاه علوم پزشکی همدان

سپهرغرب، گروه خبر: استاندار همدان از راه‌اندازی کلینیک ویژه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی در روزهای اخیر خبر داد و گفت: هم‌اکنون این کلینیک‌ها در هشت شهرستان با نام امید راه‌اندازی شده است.

سیدسعید شاهرخی روز گذشته در جمع هیئت رئیسه دانشگاه و سازمان‌های همکار دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه در دشواری‌های کشور به دلیل تحریم‌های اخیر پذیرفتن مسئولیت، جرأت و شهامت بسیار می‌خواهد، اظهار کرد: وجود افراد شایسته برای ادامه خدمت در استانداری و دارای اشراف کافی به حوزه سلامت مایه مباهات است.

وی با اشاره به برخی کارهای بزرگ و تکالیف دانشگاه یادآور شد: بسیاری از موارد در دستور کار دانشگاه مرتبط با اقتصاد مقاومتی و کنترل منابع و مصارف است تا با به کارگیری تمام توان و به کار بردن تخصص‌ها و توانمندی‌ها در شرایط فعلی کشور خدمت‌رسانی مطلوب به مردم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های عمرانی بهداشت و درمان با جدیت پیگیری می‌شود، ابراز امیدواری کرد به حوزه عمرانی کمک شود تا تعهدات باقیمانده اجرایی شود.

شاهرخی به راه‌اندازی کلینیک ویژه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی در روزهای اخیر اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون این کلینیک‌ها در هشت شهرستان با نام امید که تداعی‌کننده دستاوردهای دولت تدبیر و امید است، راه‌اندازی شده است.

وی از ورود پنج دستگاه سی تی اسکن به استان خبر داد و گفت: این دستگاه‌ها به زودی وارد استان می‌شود و به این ترتیب سیستم رادیولوژی استان که در سال‌های اخیر چندین بار متحول شده است، دوباره شاهد تحول دیگری خواهد بود.

استاندار همدان با بیان اینکه بهره‌برداری از مراکز درمانی در دستور کار است، اظهار کرد: با توجه به اینکه ساخت بیمارستان جدید همدان از موارد مورد تاکید استاندارسابق است امید می‌رود این موضوع در بودجه سال آینده مورد توجه قرار گیرد.

وی مرکز جامع سرطان را از فاخرترین پروژه‌های استان دانست و گفت: این مرکز به همت بنیاد مرحوم فرشچیان با قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی همدان به صورت پنجاه پنجاه با سرعت انجام می‌شود و پیشرفت خوبی داشته است.

شاهرخی با یادآوری اینکه زمانی ایجاد مرکز رادیوتراپی در استان آرزوی مردم استان همدان بود، گفت: هم‌اکنون پیشرفته‌ترین دستگاه رادیوتراپی برای استان همدان تامین شده و در انبار موجود است و طبق توافقات مربوط به پروژه مرکز جامع سرطان، فاز اول مرکز رادیوتراپی‌ ساخته می‌شود و در اولویت قرار می‌گیرد.

ارسال نظر

سوال: آخرین روز هفته؟ Jome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار