گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:32702

معمای عدم‌ترخیص 350میلیون دلار کالای تأمین ارز و اظهارشده

استعلام دستی از گمرکات اجرایی برای شناسایی احتکارکنندگان
معمای عدم‌ترخیص 350میلیون دلار کالای تأمین ارز و اظهارشده

بعد از طرح موضوع تأمین ارز 350میلیون دلار برای کالاهایی که هنوز ترخیص نشده‌اند، گمرک ایران در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی خواستار ارائه اطلاعات کالاهای اظهارشده به‌صورت روزانه شد.

چندی قبل بانک مرکزی طی یک بیانیه اعلام کرده بود با وجود تأمین ارز 350 میلیون دلار برای کالاهای مختلف هنوز صاحبان کالا اقدام به ترخیص اقلام مذکور نکرده‌اند.

معاون فنی گمرک ایران ضمن اشاره به برگزاری جلسه با بانک مرکزی درباره ترخیص کالاهایی که 350 میلیون دلار ارز آن پیش‌تر تأمین شده است، گفته بود، با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط با فرآیند ترخیص کالا، در خصوص افرادی که قصد ترخیص کالای خود را ندارند، تصمیم‌گیری خواهد شد که با قید فوریت ترخیص و یا بدون اخطار «متروکه» شوند،

بر این اساس، بعد از طرح موضوع تأمین ارز 350 میلیون کالا برای کالاهایی که هنوز اظهار و ترخیص نشده‌اند، دفتر واردات گمرک ایران در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی خواستار ارائه اطلاعات کالاهای مذکور شد.

گفتنی است، علی وکیلی در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی با اشاره به بند 7 بخشنامه معاون فنی گمرک ایران با موضوع ترخیص کالاهای اساسی، ضروری و مواد اولیه موجود در بنادر و گمرکات کشور اعلام کرد، با توجه به نامه محرمانه بانک مرکزی در خصوص ارسال آمار عملکرد گمرک،‌ نسبت به ارسال آمار کالاهای ترخیص‌شده به‌صورت روزانه به دفتر واردات اقدام کنند.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم فرانسه؟ Abi

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار