ورود 32 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به کرمانشاه
سپهرغرب، گروه خبر: مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ورود دو دستگاه تجهیزات پزشکی سرمایهای به استان با ارزش 32 میلیارد ریال خبر داد.
تورج شیرزادیان با اشاره به اینکه دو دستگاه تجهیزات پزشکی سرمایهای از سوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وارد استان شد، گفت: ارزش ریالی این تجهیزات که شامل یک دستگاه ماموگرافی دیجیتال و یک دستگاه رادیولوژی سی.آر.م بوده، حدود 32 میلیارد ریال است.
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص اظهار کرد: این تجهیزات توسط هیئتامنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران خریداری شده و بهزودی در شهرستانهای جوانرود و کنگاور به بهرهبرداری میرسند.
وی افزود: خرید، نصب و بهرهبرداری از این تجهیزات گامی اساسی و مهم در راستای ارائه خدمات درمانی، تحقیقاتی و آموزشی است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.