گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:2725

۴۶ متخصص و فوق تخصص جراحی پلاستیک وارد ایلام شدند

۴۶ متخصص و فوق تخصص جراحی پلاستیک وارد ایلام شدند

رئیس تیم پزشکی مرهم از ورود ۴۶ متخصص جراحی پلاستیک به ایلام خبر داد و گفت: مردم ایلام مستحق بهترین خدمات است.

 تیم پزشکی «مرهم» در میان استقبال گرم و پرشور مردم و مسئولان استان ایلام صبح امروز وارد ایلام شدند، در بدو ورود دکتر عبدالجلیل  کلانتر هرمزی از مردم ایلام به عنوان مردمی که 8 سال دوران دفاع مقدس را تجربه کرده را شایسته بهترین خدمات دانست و اظهار داشت: در این سفر 5روزه در نظر داریم که افراد نیازمند به عمل کام را درمان کنیم.

رئیس تیم مرهم گفت: تیم مرهم 46 متخصص و فوق تخصص جراحی پلاستیک دارد که در ایلام در زمان جراحی‌های شکاف و لب و کام را که بیماران از بدو تولد و به صورت مادر زادی گرفتار این عارضه هستند را جراحی می‌کند.

وی به شکستن رکود جهانی جراحی در بیرجند توسط تیم مرهم را یادآور و خاطر نشان کرد: در بیرجند با 36 متخصص حضور که بیشترین عمل جراحی جهان را در بیرجند انجام داده‌ایم.

حضور تیم 46 نفره در ایلام را ادعای احترام و دین نسبت به مردم ایلام نام برد و تاکید کرد: 500 ویزیت و 170 عمل جراحی در ایلام انجام و تمامی خدمات و اعمال جراحی در بیمارستان امام خمینی (ره) توسط این تیم جراحی به صورت رایگان صورت می‌گیرد و علاوه برآن 8کارگاه آموزشی نیز در برنامه داریم.

 


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: پایتخت مصر؟ GHahere

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار